Salade met gegrilde pompoen en granaatappelpitjes

Salade met gegrilde pompoen en granaatappelpitjes

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke salade met gegrilde pompoenringen, granaatappelpitjes, rucola en feta. Afgemaakt met balsamicoazijn en olijfolie. Perfect voor een zomerse lunch of diner.

60 min bereiden

bijgerecht

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 200 g Rucolacress

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Salade met gegrilde pompoen en granaatappelpitjes op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Snijd de flespompoen in ringen en marineer deze 30 minuten in een vrieszak (een alternatief voor een vrieszak is een grote boterhamzak) met een eetlepel zonnebloemolie, de oregano, peper en zout.
  3. Haal de pompoen uit de zak en rooster de ringen in 25 minuten gaar in de oven.
  4. Verdeel de pompoen en de rucola over een grote schaal. Strooi hier de granaatappelpitjes overheen en brokkel de feta eroverheen. Maak af met de balsamicoazijn en olijfolie.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade