Rijstpap uit de slowcooker

Rijstpap uit de slowcooker

Smulweb imageSmulweb

Romige rijstpap uit de slowcooker met een vleugje saffraan en vanille. Serveer warm met een klontje boter en een snufje kaneel. Of geniet als koud toetje met een toefje slagroom. Gegarandeerd genieten!

120 min bereiden

dessert

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Rijstpap uit de slowcooker op tafel.

  1. Vet slowcooker in.
  2. Doe melk, risottorijst, klont boter, saffraan en suiker in de pot. Roer alles goed door.
  3. Zet de slowcooker 30 minuten op high en daarna 3 uur op low.
  4. Haal halverwege de tijd het merg uit het vanillestokje en doe het weer terug in de pap.
  5. Haal na de kooktijd de deksel eraf en roer de pap door om af te koelen.
  6. Serveer warm met een klontje boter en wat kaneel, of als koud toetje met een toefje slagroom (naar smaak toevoegen).
eet smakelijk