- 8 Tacoschelpen
Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Pulled chicken tacos heerlijk smullen op tafel.
- Wrijf de kipfilets dun in met olie en kruid ze royaal met de tacokruiden. Laat dit een paar uur afgedekt intrekken.
- Verwarm de oven voor op 160°C.
- Breng de bouillon tegen de kook en leg de kipfilets erin. Laat tegen de kook aan 20 minuten trekken. Haal ze er dan uit, laat wat afkoelen en trek ze met bijvoorbeeld 2 vorken in sliertjes. Vang de bouillon op maar houd 50 ml in het pannetje, roer hier de barbecuesaus doorheen.
- Meng de uitgeperste knoflook door de saus en laat zachtjes pruttelen. Meng de kipsliertjes erdoorheen en houd het warm op een klein pitje.
- Verwarm de tacoschelpen volgens de aanwijzingen op het pak, in dit geval 10 minuten op 160°C. Haal ze eruit en vul achtereenvolgens met sla, ui, tomaat, evt komkommer of avocado en de kip. Bestrooi met fijngesneden peterselie of koriander, of laat er wat kaas over smelten.
- Smullen maar, buon appreveche!