Zalm met pesto

Zalm met pesto

Smulweb imageSmulweb

Deze verrukkelijke zalm met pesto vraagt weinig werk en is zo klaar! Om de zalm te bereiden leg je de boontjes op de folie en vervolgens de zalm erop. Bestrijk de zalm royaal met groene pesto en leg er wat tomaatjes op. Vervolgens pak je het geheel goed in en bak je het pakketje in de oven gedurende 20 minuten.

45 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Zalm met pesto op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Vouw een stuk aluminiumfolie of bakpapier dubbel en open het weer.
  3. Leg de lichtjes gekookte of gestoomde boontjes op de ene helft van de folie/bakpapier. Besprenkel met olijfolie, zout en peper.
  4. Leg de zalm op de boontjes en bestrijk royaal met groene pesto.
  5. Leg de halve tomaatjes op de zalm.
  6. Vouw de folie/bakpapier dubbel en sluit het goed af.
  7. Bak het pakketje in de oven gedurende 20 minuten of tot de temperatuur van de zalm 63°C is.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen