- 150 ml Water
- 1 el Vloeibare margarine
Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Goulash uit de oven a la marja op tafel.
- Verwarm de oven voor op 150 graden (zonder hete lucht).
- Snijd de riblap in dobbelstenen en bak deze met wat croma aan in een braadpan met deksel die in de oven kan.
- Snijd de ui, paprika en knoflook in niet te kleine stukjes. Bak dit ook met wat croma in een koekenpan glazig.
- Voeg paprikapoeder en ketchup toe aan het vlees en roer het even door. Laat dit even pruttelen. Voeg peper, zout en het uienmengsel toe en een kopje water.
- Doe de deksel op de pan en zet de pan in de oven. Laat het 2 uur in de oven staan en verlaag daarna de temperatuur naar 120 graden.
- Doe na een uur de oven uit en laat de pan afkoelen in de oven.
- De volgende dag de goulash gewoon op het vuur opwarmen.