Soepergezonde rucolasoep met schapenyoghurt en gerookte kip

Soepergezonde rucolasoep met schapenyoghurt en gerookte kip

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke rucolasoep met schapenyoghurt en gerookte kip. De soep heeft een subtiele smaak en is verrijkt met Italiaanse kruiden. De yoghurt en koriander geven de perfecte finishing touch aan dit gerecht. Lekker als lunch of lichte maaltijd!

15 min bereiden

hoofdgerecht

1 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 100 g Knolselderij

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Soepergezonde rucolasoep met schapenyoghurt en gerookte kip op tafel.

  1. Snipper de ui en knoflook. Verhit de olie in een braadpan en fruit hierin ui, knoflook en knolselderij.
  2. Giet er de hete bouillon op en kook tot de knolselderij gaar is.
  3. Voeg de rucola toe en pureer de soep. Breng op smaak met Italiaanse kruiden, peper en zout.
  4. Schep in vier diepe borden, leg in elk bord een eetlepel yoghurt, strooi er korianderreepjes in en chilivlokken erop.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte