Nachos met gehakt en kaas uit de oven

Nachos met gehakt en kaas uit de oven

Smulweb imageSmulweb

Nachos met gehakt, kaas en jalapenopepertjes. Makkelijk te bereiden in een koekenpan en af te maken in de oven. Met een zelfgemaakte salsa van avocado en tomaat een feestje op tafel. Serveer met crème fraiche en guacamole.

15 min bereiden

borrel

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 1 Avocado

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Nachos met gehakt en kaas uit de oven op tafel.

  1. Verhit olie in een koekenpan. Fruit hierin de helft van de ui en rul het gehakt. Strooi er naar smaak kruiden bij.
  2. Hak de tomaten in stukjes en voeg de helft toe aan het gehakt. Blus af met wat chilisaus. Schep er de helft van de nachos en een handje kaas door. Beleg met de rest van de nachos en de kaas. Schep er een paar jalapenopepertjes overheen.
  3. Zet de oven op 160 graden en zet de pan erin, om de kaas te smelten.
  4. Maak van de avocado met de rest van de tomaat en rode ui een salsa. Maak op smaak met zout en peper, eventueel wat limoensap.
  5. Serveer de schotel in de pan op tafel, met de crème fraiche, salsa en guacamole erbij.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Mexicaans