Vegan stamppot

Vegan stamppot

Smulweb imageSmulweb

Een heuse klassieker, stamppot! Deze keer met een vegan twist. Stamp de aardappelen fijn en voeg de kruiden en sojaroom toe. Roer tenslotte de andijvie en tomaatjes erdoor en bak de I sea bacon knapperig. Eet smakelijk!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 150 ml Alpro soja room light

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Vegan stamppot op tafel.

  1. Kook de aardappelen in 20 minuten gaar en giet ze af.
  2. Snijd de andijvie en de tomaten in stukjes.
  3. Bestrooi de aardappels met kruiden, peper en zout en stamp ze fijn met een aardappelstamper.
  4. Voeg steeds wat sojaroom toe tot je een fijne puree hebt.
  5. Roer de andijvie en zongedroogde tomaatjes erdoor en verwarm nog een paar minuten.
  6. Bak de I sea bacon in een pan met olie 10 minuten aan elke kant.
  7. Garneer de stamppot met de bacon en serveer direct.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Stamppot Vegan