- 30 g Vloeibare margarine
Bereidingswijze
Zet in 9 stappen deze heerlijke Halloumi burger op tafel.
- Verwarm de oven voor tot 180 °C.
- Kook de erwtjes 3-4 minuten in licht gezouten water. Giet de erwtjes af en doe ze in de blender.
- Pel en snipper het teentje knoflook. Snijd de muntblaadjes fijn.
- Doe de knoflook, de munt en 10 g van de Solo margarine samen met de erwtjes in de blender. Pureer het geheel en breng de puree op smaak met zout en peper.
- Snijd de paprika in lange repen. Verhit een klontje Solo margarine in een braadpan en bak de paprika tot ze zacht zijn.
- Snijd de halloumi in plakken van 2 centimeter en bak beide kanten 2 minuten in een grillpan met Solo margarine tot de halloumi goudbruin is.
- Halveer de broodjes en rooster ze 5 minuten in de voorverwarmde oven.
- Beleg het broodje met de erwtenpuree, de verse spinazie, paprika en enkele plakjes halloumi.
- Serveer de halloumi burger direct.