Bereidingswijze
Zet in 9 stappen deze heerlijke Varkenshaas gevuld met champignons op tafel.
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Bak de ui in 1 eetlepel olie tot deze glazig is. Voeg de champignons toe en bak nog 3-5 minuten.
- Breng op smaak met zout en peper en roer de droge kruiden erdoor. Zet apart.
- Snijd de varkenshaas in de lengte open, maar niet helemaal door en sla een beetje plat.
- Verdeel het champignonmengsel erover, sla dubbel en bind met slagerstouw.
- Bestrooi de varkenshaas met zout en peper en bak in olijfolie aan alle kanten goudbruin.
- Zet de pan (of gebruik een ovenschaal) in de oven gedurende 30 minuten.
- Haal uit de oven en verpak de haas in aluminiumfolie om te laten rusten.
- Snijd na ongeveer 15 minuten de haas in mooie plakken en serveer.