Grootmoeders monchoi-kersentaart met bastognekoeken

Grootmoeders monchoi-kersentaart met bastognekoeken

Smulweb imageSmulweb

Een overheerlijke taart met een smeuïge Mon Chou bodem op een laag van kersen of aardbeien vlaaivulling, geserveerd op een bedje van krokante bastognekoeken en een toef van slagroom.

45 min bereiden

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 30 g Limonadesiroop sinaasappel

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Grootmoeders monchoi-kersentaart met bastognekoeken op tafel.

  1. Maak de bastognekoeken helemaal fijn met een deegroller.
  2. Smelt de 100 gram boter.
  3. Meng dit met de bastognekoeken en doe dit mengsel in een bakvorm en druk met de achterkant van de lepel goed aan, ook het opstaand randje.
  4. Zet de taartbodem een uurtje in de koelkast.
  5. Meng de limonadesiroop met de Mon Chou en druk dit op de bastognebodem.
  6. Doe dan de kersen of aardbeien vlaaivulling van Jonkerfris erop.
  7. Voeg eventueel wat toefjes slagroom toe.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Taart