Beef stroganoff

Beef stroganoff

Smulweb imageSmulweb

Beef stroganoff, mals en kruidig rundvlees met gefruite ui, smaakvolle champignons en een milde saus van ketchup, sojasaus en zure room. Dineren wordt genieten met dit lekkere recept. Lekker met aardappelpuree of rijst.

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

  • 250 g Zure room

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Beef stroganoff op tafel.

  1. Braad de biefstuk aan (blijf roeren) totdat het vlees bruin is. Haal het vlees er meteen uit (anders wordt het taai) en houd het even apart.
  2. Fruit in dezelfde pan de fijngesneden ui en voeg de champignons toe. Laat dit even pruttelen.
  3. Voeg dan de biefstuk weer toe, samen met de knoflook en warm alles even op.
  4. Voeg een scheutje ketchup en sojasaus toe en een klein scheutje wodka of whiskey (niet te veel, anders overheerst het). Flamber met deksel bij de hand om te blussen.
  5. Roer tot slot, als alles goed heet is, de zure room erdoor en serveer direct.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Stoofpotje