Gegrilde paprika uit piemonte een super lekker hapje

Gegrilde paprika uit piemonte een super lekker hapje

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijk hapje uit Piemonte: gegrilde paprika's met knoflook, ansjovis, tomaten en boter. Lekker met olijfolie en zout. Verwarm de oven voor op 200 graden en genieten maar!

15 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Gegrilde paprika uit piemonte een super lekker hapje op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Snijd de paprika in 3 stukken. Verwijder pitjes en zaadlijsten.
  3. Pel de knoflook en snijd in dunne plakjes.
  4. Was de tomaten en snijd ze in plakjes.
  5. Hak de ansjovis fijn.
  6. Leg de stukken paprika in een ovenschaal of op een bakblik.
  7. Verdeel de knoflook, tomaten, ansjovis en boter over de paprika en strooi er wat zout over.
  8. Druppel er wat olijfolie over.
  9. Zet de schaal plm. 30 minuten in de oven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Paprika