Roggebrood crostini met zalm

Roggebrood crostini met zalm

Smulweb imageSmulweb

Deze roggebrood crostini met zalm is niet alleen een plaatje om te zien, maar ook nog verrassend lekker. Het roggebrood krijgt door de chili-olie een extra kick en de mierikswortel geeft de roomkaas een pittige smaak. Een perfect hapje voor tijdens een feestje!

15 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 1 el Bieslook
  • 100 g Kaviaar

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Roggebrood crostini met zalm op tafel.

  1. Snijd de komkommer in ca. 12 dunne plakjes, snijd de plakjes in vieren en laat ze op keukenpapier uitlekken.
  2. Roer de verse roomkaas los met de mierikswortel, bieslook en zout en peper naar smaak.
  3. Verwarm de grillpan of een droge koekenpan goed voor.
  4. Snijd elk sneetje roggebrood in 3 repen en bestrijk ze aan beide kanten met de chili-olie. Rooster de repen in de grillpan tot ze aan beide kanten mooie bruine strepen hebben.
  5. Bestrijk de roggebrood crostini royaal met de room-kaas.
  6. Leg hierop de kwartjes komkommer en een takje frisee.
  7. Drapeer er een plakje zalm losjes op.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Brood Roggebrood Crostini