Pannenkoekentaart met spinazie

Pannenkoekentaart met spinazie

Smulweb imageSmulweb

Maak deze heerlijke pannenkoekentaart met spinazie, ham, bosui en geitenkaas snel en eenvoudig. Bestrijk de pannenkoeken met een mengsel van geitenkaas en zure room, verdeel de spinazie over de pannenkoeken en stapel de pannenkoeken op. Onder de hete grill, zal de kaas in 3 minuten iets kleuren.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Pannenkoekentaart met spinazie op tafel.

  1. Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Verhit olie in een wok. Voeg spinazie in gedeelten toe en roerbak op hoog vuur gedurende ongeveer 5 minuten tot het slinkt.
  2. Leg intussen de pannenkoeken uit de verpakking op een bord en verwarm ze in de magnetron gedurende 2 minuten en 30 seconden op vol vermogen (700 Watt).
  3. Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in ringetjes. Meng bosui en ham door de spinazie. Laat de spinazie goed uitlekken in een vergiet.
  4. Verkruimel geitenkaas en meng dit in een kom met zure room. Bestrijk de pannenkoeken hiermee. Verdeel de spinazie over 4 pannenkoeken. Stapel deze pannenkoeken op een platte schaal of bord. Leg de laatste pannenkoek erop met geitenkaaskant boven.
  5. Schuif de pannenkoekentaart onder de hete grill. Laat de kaas in ongeveer 3 minuten iets kleuren.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Groente Taart Spinazie Pannenkoekentaart