Pasta met toscaanse tomaten-spinaziesaus

Pasta met toscaanse tomaten-spinaziesaus

Smulweb imageSmulweb

Deze pasta met Toscaanse tomaten-spinaziesaus en feta is een ultiem vegetarisch comfort food! De spinazie, feta en de tomaten maken dit gerecht lekker smeuïg en zacht van smaak. Garneer met basilicum en geniet!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

  • 10 el Basilicum vers

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Pasta met toscaanse tomaten-spinaziesaus op tafel.

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking in ruim water met zout beetgaar.
  2. Verhit intussen de olie en fruit de ui met de knoflook op een halfhoog vuur goudgeel en glazig.
  3. Voeg de spinazie toe en verwarm het op een laag vuur.
  4. Giet de pasta af, vang 1 dl van het kookvocht op en schep dat met de inhoud van de pot Toscana saus door de pasta.
  5. Schep de feta en peper en zout naar smaak door de spinazie.
  6. Verdeel de pasta over een schaal en schep het spinaziemengsel erop. Garneer met de basilicum.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta