Runderstoofpot met wintergroenten

Runderstoofpot met wintergroenten

Smulweb imageSmulweb

Deze runderstoofpot met mosterd, bier en wintergroenten is een feestje op tafel! Laat het vlees 2-2,5 uur stoven en voeg halverwege aardappelen en prei toe. Maak af met verse selderij. Perfect voor een koude dag!

120 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

  • 1 Knolselderij

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Runderstoofpot met wintergroenten op tafel.

  1. Snijd het vlees in grove stukken en meng met mosterd, zout en peper. Verhit boter in een braadpan en bak het vlees rondom bruin gedurende 5 minuten.
  2. Voeg knoflook, knolselderij en winterpeen toe en bak al roerend mee gedurende 3 minuten. Verkruimel het vleesbouillontablet boven de pan.
  3. Schenk bier en 200 ml warm water bij het vlees. Breng het vocht aan de kook, verlaag het vuur en laat het vlees 2-2,5 uur stoven met de deksel op de pan. Schep het vlees regelmatig om.
  4. Voeg halverwege de stooftijd de aardappelen en prei toe. Breng de stoofpot op smaak met zout en peper en bestrooi met selderij.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente