Broccolitaart met peer en cashewnoten

Broccolitaart met peer en cashewnoten

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke combinatie van broccoli, peer en cashewnoten bereid in een krokante bladerdeeg. Maak het af met eieren, kaas en slagroom en een kruidige bouillonpoeder voor een smaakvol gerecht. Perfect voor een gezellig avondje.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(3)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Broccolitaart met peer en cashewnoten op tafel.

  1. Maak de broccoli schoon en verdeel het in kleine roosjes. Kook ze in ongeveer 5 minuten gaar en giet ze af. Hak de noten grof.
  2. Schil de peren, haal de klokhuizen eruit en snijd de peren in dunne plakjes. Verwarm de oven voor op 225 graden.
  3. Leg de plakjes ontdooide bladerdeeg op elkaar en rol ze op een met bloem bestoven aanrecht uit tot een grote lap. Bekleedt een ingevette vorm met het deeg. Bestrooi de bodem met paneermeel en verdeel de peer erover. Verdeel de broccoli en noten over de peer.
  4. Klop de eieren met de slagroom, het bouillonpoeder en wat peper los. Schenk het eiermengsel over de taart en dek het af met kaas.
  5. Bak de taart iets onder het midden in een voorverwarmde oven gedurende ca. 45 minuten totdat deze gaar is.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Fruit Peren