Pasta met olie knoflook en zongedroogde tomaten

Pasta met olie knoflook en zongedroogde tomaten

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke pasta met een mix van zachtzoete smaken. De pasta is bereid met olie, knoflook, zongedroogde tomaten en geserveerd met geraspte kaas. Snel gemaakt en ideaal als onderdeel van een diner.

15 min bereiden

voorgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Pasta met olie knoflook en zongedroogde tomaten op tafel.

  1. Kook de pasta al dente.
  2. Verhit olie zachtjes in een pan en voeg knoflook en tomaatjes toe. Verwarm het geheel kort en breng op smaak met peper en zout.
  3. Doe de afgegoten pasta in de pan met de saus en schud alles goed door elkaar.
  4. Strooi wat kaas over de pasta en serveer als onderdeel van een maaltijd.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente