Vispakketje kabeljauw in folie met garnalen en kruidenboter

Vispakketje kabeljauw in folie met garnalen en kruidenboter

Smulweb imageSmulweb

Vispakketje van kabeljauw met garnalen, lente-ui, peterselie en kruidenboter. Gaar deze op de barbecue of in de oven. Voeg een scheutje witte wijn toe voor extra smaak.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(4)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Vispakketje kabeljauw in folie met garnalen en kruidenboter op tafel.

  1. Verdeel de kabeljauw in 4 gelijke stukken en maak de lente-uitjes schoon. Snijd ze in hele dunne ringetjes.
  2. Verwarm de oven voor op 200 graden of verhit de barbecue en neem 4 flinke dubbele stukken aluminiumfolie.
  3. Bestrijk de aluminiumfolie met wat olie en leg op elk stuk folie een stuk kabeljauw. Strooi weinig zout en peper over de vis.
  4. Verdeel de garnalen, lente-uitjes en de peterselie over de vis. Doe er een klein scheutje witte wijn en een plakje kruidenboter op.
  5. Vouw de pakketjes ruim maar goed dicht.
  6. Zet de pakketjes in het midden van de oven of op de hete barbecue. Na plm 15 - 20 minuten is de vis klaar.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Zuivel Kruidenboter