Pittige komkommersalade

Pittige komkommersalade

Smulweb imageSmulweb

De perfecte bijgerecht voor bij al uw gerechten. Deze heerlijke pittige komkommersalade heeft een frisse smaak. Gemaakt met komkommer, sjalot, rode peper, vissaus, limoensap en suiker. Laat de salade minstens 20 minuten rusten voor het serveren.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(3)

  • 1 Rode peper
  • 45 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Pittige komkommersalade op tafel.

  1. Halveer de ongeschilde (maar gewassen) komkommers in de lengte en verwijder de zaadjes met een theelepel. Snijd de komkommerhelften in dunne plakjes.
  2. Roer in een grote kom vissaus, limoensap, water en suiker door elkaar en blijf roeren tot de suiker is opgelost.
  3. Voeg de komkommer, de rode peper en de sjalot toe en schep alles door elkaar.
  4. Laat de salade minstens 20 minuten rusten alvorens hem te serveren.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Komkommer salade