Risotto met geitenkaas gerookte zalm en spinazie

Risotto met geitenkaas gerookte zalm en spinazie

Smulweb imageSmulweb

Met deze risotto waan jij je in een Italiaanse bistro. De combinatie van spinazie, gerookte zalm en geitenkaas laat je smaakpapillen zingen. Een heerlijk zomers gerecht waar je lekker lang van geniet.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(8)

  • 1000 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Risotto met geitenkaas gerookte zalm en spinazie op tafel.

  1. Maak bouillon met het water en de blokjes.
  2. Fruit het uitje zachtjes uit in wat olijfolie in een kookpan met dikke bodem.
  3. Voeg de rijst toe en roer tot alle korrels een glimmend laagje hebben.
  4. Voeg een deel van de bouillon toe en laat lekker pruttelen onder af en toe roeren.
  5. Slink intussen in een andere pan de gewassen spinazie.
  6. Als de rijst droog begint te worden, steeds een nieuw deel van de bouillon toevoegen.
  7. Net voordat de rijst gaar is (na ca. 20 minuten) de spinazie, de reepjes zalm en de geitenkaas erdoor roeren, nog even laten doorwarmen zodat de kaas de rijst lekker romig maakt.
  8. Serveer met gemengde sla.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Rijst Risotto spinazie