Een zalige en gezellige romige vispotje

Een zalige en gezellige romige vispotje

Smulweb imageSmulweb

Vis in een romige saus met champignons, ui en tomaten. Geserveerd met dille. Dit smaakvolle gerecht is perfect voor tijdens een gezellig etentje. Probeer nu het recept van het zalige en gezellige romige vispotje!

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(13)

  • 100 g Cantharellen

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Een zalige en gezellige romige vispotje op tafel.

  1. Doe uitjes en champignons in een koekenpan. Voeg 20 g boter en zoveel water toe totdat beide groenten onderstaan. Voeg suiker, zout en peper toe en kook op zacht vuur totdat het water verdampt is. Zet de groenten apart.
  2. Smelt 40 g boter, roer de bloem erdoor en bak 2 minuten. Voeg bouillon en creme fraiche toe en roer tot een gladde saus. Laat de saus op zacht vuur 10 minuten koken. Breng de saus op smaak met zout, peper en citroensap.
  3. Leg de kabeljauw in de saus en laat op zacht vuur meestoven totdat de vis gaar is.
  4. Voeg de tomaten, uitjes en champignons toe en verwarm 2 minuten mee.
  5. Strooi voor het serveren dille over de vis en saus.
eet smakelijk