Broodje caprese

Broodje caprese

Smulweb imageSmulweb

Serveer een smaakvol broodje caprese met pesto, tomaten, mozzarella en pijnboompitjes. Bak de broodjes voor de helft in de oven, besmeer pesto, voeg de plakjes mozzarella en tomaat im en bestrooi met peper en zout. Bakken voor 2 minuten extra en je hebt een heerlijk broodje.

15 min bereiden

lunch/brunch gerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Broodje caprese op tafel.

  1. Verwarm de oven voor zoals beschreven op de verpakking van de broodjes.
  2. Snijd de mozzarella in plakjes en de tomaat in plakjes.
  3. Bak de broodjes volgens de aangegeven methode op de verpakking. Neem alleen de helft van de bereidingstijd!
  4. Als de broodjes voor de helft klaar zijn, haal je ze uit de oven en snijd ze doormidden.
  5. Smeer aan beide kanten pesto op de broodjes. Leg dan de plakjes tomaat en mozzarella om en om op de broodjes en bestrooi met wat peper en zout. Tot slot gooi je er nog wat pijnboompitjes overheen.
  6. Terugplaatsen in de oven en de resterende baktijd met 2 minuten extra bakken.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen Kaas Kruiden