Wentelteefjes

Wentelteefjes

Smulweb imageSmulweb

Verander het ontbijt in iets buitengewoons met deze zoete wentelteefjes. Besprenkel het met verse bessen en poedersuiker voor een delicate finishing touch.

10 min bereiden

ontbijt

2 personen

voedingswaarde onbekend

(4)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Wentelteefjes op tafel.

  1. Snijd de korstjes van het brood af.
  2. Klop de eieren met de melk in een kom tot een schuimige massa. Voeg suiker toe.
  3. Giet het mengsel over in een diep bord.
  4. Haal de boterhammen door het mengsel en laat ze er niet te lang in, anders worden ze te zacht en breken ze.
  5. Bak de boterhammen aan beide zijden bruin in een beetje boter. Laat de pan goed heet worden.
  6. Bestrooi ze met kaneel en poedersuiker (of gewone suiker) wanneer ze klaar zijn.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Brood Wentelteefjes