Amuse van garnalen op een lepel met knoflook

Amuse van garnalen op een lepel met knoflook

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke amuse van garnalen op een lepel met een lekkere knoflooksmaak. Sudderen in een vuurvaste kom met knoflook, olie en een pepertje. Ideaal als voorgerechtje of hapje tijdens een feestelijke gelegenheid.

15 min bereiden

borrel

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 Rode peper

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Amuse van garnalen op een lepel met knoflook op tafel.

  1. Verhit de olie in een vuurvaste kom.
  2. Voeg vervolgens de knoflook en het pepertje toe. Laat even sudderen en voeg dan de garnalen toe.
  3. Voeg zout toe naar smaak.
  4. Serveer op een klein bordje met stukjes stokbrood.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden Amuses