Roergebakken inktvis en garnalen

Roergebakken inktvis en garnalen

Smulweb imageSmulweb

Deze roergebakken inktvis en garnalen zijn heerlijk in combinatie met tomaten, avocado, pepers en peterselie. De knoflook maakt het geheel af. Zowel makkelijk als snel te maken, een perfect gerecht voor mensen met weinig tijd!

10 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

  • 1 Avocado

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Roergebakken inktvis en garnalen op tafel.

  1. Was de inktvisringen (of snij zelf schoongemaakte inktvis in ringen). Was en pel de garnalen. Snijd de tomaten in partjes. Snijd de avocado in blokjes en druppel er wat citroensap over tegen het verkleuren.
  2. Verhit de olie en roerbak de inktvis en de garnalen 1 minuut op hoog vuur. Voeg de knoflook en de tomaten toe en bak nog 1 minuut.
  3. Zet het vuur wat lager en voeg de avocado, peperkorrels, citroensap, bosuien en peterselie toe. Breng op smaak met zout en cayennepeper. Laat alles goed heet worden.
eet smakelijk