- 2 el Paneermeel kruiden
Bereidingswijze
Zet in 8 stappen deze heerlijke Boerenkool met pindakaas en gehaktklinkt gek op tafel.
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Maak de aardappelpuree volgens je eigen recept.
- Zet de boerenkool in ruim water, en kook in 20 minuten gaar.
- Fruit de knoflook in wat olie, bak het gehakt erin rul en voeg peper en zout naar smaak toe.
- Vet een mooie ovenschaal in, en stort het gehakt op de bodem van de schaal, strooi hierover de muntblaadjes.
- Giet de boerenkool af (niet te droog), en voeg de pindakaas/ketjap/bosuitjes/geplette pinda's toe. Meng tot een mengsel en stort op het gehakt in de ovenschaal.
- Doe hier overheen een dekkende laag aardappelpuree, hierover de kaas en sluit af met een laagje paneermeel.
- Zet het geheel 20 minuten in de voorverwarmde oven.