Stamppot van raapstelen

Stamppot van raapstelen

Smulweb imageSmulweb

Stamppot van raapstelen, een hartige maaltijd voor alle seizoenen. Boter, melk, aardappels en raapstelen stampen tot een pittige maar geroomde stamppot maakt een geweldige lunch of avondmaaltijd

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 600 g Raapstelen

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Stamppot van raapstelen op tafel.

  1. Maak de raapstelen schoon, was ze en laat ze uitlekken.
  2. Schil de aardappels, was ze, kook ze met weinig water gaar en giet ze af.
  3. Stamp de aardappels fijn en maak er met hete melk puree van.
  4. Klop de boter erdoor en maak de puree op smaak met zout, peper en nootmuskaat.
  5. Hak de raapstelen fijn en roer ze beetje bij beetje door de puree.
  6. Breng het gerecht nog even op temperatuur.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Stamppot