Amuse van tomaten-mozarellaspiesjes gemarineerd

Amuse van tomaten-mozarellaspiesjes gemarineerd

Smulweb imageSmulweb

Deze amuse van tomaten-mozarellaspiesjes is een kleurrijk en smaakvol geheel. De mozzarella bolletjes zijn gemarineerd met olie, peterselie, bieslook en kruiden. Ze worden afgewisseld met kerstomaatjes en een blaadje basilicum.

60 min bereiden

borrel

20 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

  • 1 el Bieslook vers
  • 15 takjes Basilicum (takje)

Bereidingswijze

Zet in 2 stappen deze heerlijke Amuse van tomaten-mozarellaspiesjes gemarineerd op tafel.

  1. Doe de mozzarella bolletjes samen met olie, peterselie, bieslook, een halve theelepel zout en een halve theelepel peper in een kom. Zet dit minimaal 1 uur afgedekt in de koelkast.
  2. Snijd de kerstomaatjes doormidden en steek een helft op een cocktailprikker, gevolgd door een basilicumblaadje, een mozzarellabolletje, basilicumblaadje en weer een tomatenhelft.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Amuses