Karnemelkse kruidkoek

Karnemelkse kruidkoek

Smulweb imageSmulweb

Deze karnemelkse kruidkoek met rozijnen en walnoten is een echte traktatie. Lekker smeuïg en vol van smaak. Perfect te combineren met een lekker kopje thee.

60 min bereiden

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Karnemelkse kruidkoek op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 140 à 150 °C.
  2. Vet een cakevorm dun in met boter en bestuif hem met bloem. Meng het bakmeel, de basterdsuiker, de piment, de speculaaskruiden en het zout goed door elkaar. Meng het met de karnemelk tot een glad beslag. Schep de rozijnen en de walnoten erdoor.
  3. Doe het beslag in de vorm en bak de kruidkoek in het midden van de oven in ca. 1 uur en 30 minuten gaar.
  4. Laat de koek in de vorm afkoelen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Koekjes Kruidkoek