Taart met mascarpone noten

Taart met mascarpone noten

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke taart met mascarpone noten. Een goed idee voor een verjaardag of een speciale gelegenheid. De taart heeft een knapperige korst van kokos, rozijnen en walnoten en is gevuld met een zachte mascarpone-honing mengel. Geniet van de smaakvolle veligheid van thuis.

45 min bereiden

dessert

10 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Taart met mascarpone noten op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Meng roomboter, eieren en suiker in een keukenmachine op een lage stand.
  3. Zeef meel, bakpoeder en kaneel in een kom.
  4. Schep met een eetlepel eerst het meelmengsel en daarna kokos, rozijnen en walnoten door de roombotermassa. Meng alles voorzichtig maar grondig door elkaar.
  5. Doe het beslag in een ingevette cakevorm en bak de taart in een uur gaar.
  6. Laat de taart minstens in de vorm en daarna op een rooster volledig afkoelen.
  7. Klop de mascarpone glad met de honing.
  8. Smeer het mengsel over de afgekoelde taart en garneer met de walnoten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Desserts Taart