- 1500 ml Water
- 60 g Geraspte cheddar
Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Zalm met bechamelsaus op tafel.
- Snijd de broccoli grof en laat de zalm uitlekken. Prak de zalm in flinters. Snipper de ui en rasp de kaas grof.
- Doe de pasta in een grote magnetronschaal met kokend water en verwarm het 12 minuten zonder deksel op HIGH (100%) tot de pasta gaar is. Roer tussendoor twee maal. Giet de pasta af en doe hem in een ondiepe magnetronschaal van 2 liter.
- Verwarm de broccoli zonder deksel 3 minuten op HIGH (100%). Spoel het af met koud water en laat het uitlekken. Doe de broccoli, flinters zalm en uien bij de pasta in de schaal.
- Smelt de boter 30 seconden op HIGH (100%). Klop de bloem erdoor en verwarm het 30 seconden zonder deksel op HIGH (100%). Klop de melk en room erdoor. Verwarm het 5 minuten zonder deksel op HIGH (100%) tot de saus begint te koken en gaat binden. Klop daarbij twee maal. Klop de citroenrasp, mosterd en kaas erdoor.
- Schenk de saus over het pastamengsel en bestrooi het met paprikapoeder. Verwarm het zonder deksel 10 minuten op MEDIUM (55 %) tot het geheel warm is.