Zalm met bechamelsaus

Zalm met bechamelsaus

Smulweb imageSmulweb

Deze romige zalm pasta zit vol heerlijke smaken. Gemaakt met broccoli, ui en zalmflinters. Overgoten met een heerlijke bechamelsaus, met mosterd, citroenrasp en geraspte kaas. Vanavond zet jij dit gerecht op tafel!

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1500 ml Water
  • 60 g Geraspte cheddar

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Zalm met bechamelsaus op tafel.

  1. Snijd de broccoli grof en laat de zalm uitlekken. Prak de zalm in flinters. Snipper de ui en rasp de kaas grof.
  2. Doe de pasta in een grote magnetronschaal met kokend water en verwarm het 12 minuten zonder deksel op HIGH (100%) tot de pasta gaar is. Roer tussendoor twee maal. Giet de pasta af en doe hem in een ondiepe magnetronschaal van 2 liter.
  3. Verwarm de broccoli zonder deksel 3 minuten op HIGH (100%). Spoel het af met koud water en laat het uitlekken. Doe de broccoli, flinters zalm en uien bij de pasta in de schaal.
  4. Smelt de boter 30 seconden op HIGH (100%). Klop de bloem erdoor en verwarm het 30 seconden zonder deksel op HIGH (100%). Klop de melk en room erdoor. Verwarm het 5 minuten zonder deksel op HIGH (100%) tot de saus begint te koken en gaat binden. Klop daarbij twee maal. Klop de citroenrasp, mosterd en kaas erdoor.
  5. Schenk de saus over het pastamengsel en bestrooi het met paprikapoeder. Verwarm het zonder deksel 10 minuten op MEDIUM (55 %) tot het geheel warm is.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen