Pittige rundvleesschotel met rijst en spercibonen

Pittige rundvleesschotel met rijst en spercibonen

Smulweb imageSmulweb

Pittige rundvleesschotel met rijst en spercibonen. De ketjap, sambal, suiker, peper en zout geven dit gerecht een lekkere kick. Roerbak de groenten kort.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Pittige rundvleesschotel met rijst en spercibonen op tafel.

  1. Meng de ketjap, sambal, suiker, peper en zout door elkaar en schep de reepjes of blokjes vlees erdoor. Laat even marineren (ong. 1/2 uur).
  2. Snijd intussen de prei, wortel en lente-uitjes in ringen. Kook de spercibonen gaar of verwarm ze uit blik. Kook de rijst volgens gebruiksaanwijzing gaar en laat hem tot gebruik in een afgesloten pan stomen.
  3. Verhit de olie in een koekenpan of wok en roerbak de groenten 3 minuten. Voeg het vlees met marinade toe aan de groenten en bak dit op hoog vuur 3-5 minuten mee.
  4. Serveer de rijst met het vlees en spercibonen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Rijst