Spaghetti met rucola parmezaanse kaas en pijnboompitten

Spaghetti met rucola parmezaanse kaas en pijnboompitten

Smulweb imageSmulweb

Een klassieker, maar met een twist! Spaghetti met rucola, parmezaanse kaas en pijnboompitten zorgen voor een smaakvolle pasta. De pittige rucola en zachte kaas zorgen voor een goede balans. Buon appetito!

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 Rode peper

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Spaghetti met rucola parmezaanse kaas en pijnboompitten op tafel.

  1. Plet de knoflook. Verwijder de zaadjes uit de peper en hak hem fijn. Snijd de kaas in krullen.
  2. Kook de pasta beetgaar in een grote pan met kokend water zonder deksel.
  3. Verhit intussen de olie in een kleine steelpan en bak de knoflook en peper al roerend 30 seconden tot de knoflook zacht is en begint te geuren. Laat de knoflook niet bruin worden.
  4. Doe de uitgelekte pasta in een grote kom en voeg de knoflookbereiding, pijnboompitten, kaas en rucola toe. Meng alles goed door elkaar.
  5. Serveer.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas