Snijbonen met cherrytomaten

Snijbonen met cherrytomaten

Smulweb imageSmulweb

Met dit gerecht waan je jezelf in Italië. Snijbonen gestoofd met ui en knoflook, aangevuld met cherrytomaten en kruidig op smaak gebracht. Heerlijk in combinatie met het lekkerbekje en gekookte aardappelen.

15 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Snijbonen met cherrytomaten op tafel.

  1. Snijd de snijbonen in schuine stukjes van ongeveer 2 cm.
  2. Verhit de olie in een ruime braadpan en fruit de ui met de knoflook al omscheppend in ongeveer 3 minuten lichtbruin.
  3. Voeg de snijbonen toe en bak ze al omscheppend ongeveer 5 minuten mee.
  4. Voeg de bouillon toe en breng alles aan de kook. Leg een deksel op de pan en stoof de snijbonen op een laag vuur in ongeveer 5 minuten beetgaar.
  5. Schep de tomaten door de snijbonen en breng het gerecht op smaak met peper en zout.
  6. Serveer met een lekkerbekje en gekookte aardappelen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente