- 600 g Reebiefstuk
- 15 g Worcestersaus
- 0.75 g Rode peper
- 0.5 el Tijm vers
Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Biefstuk met geroosterde paprika op tafel.
- Vermeng in een grote kom het vlees met de mosterd, saus, azijn en geperste knoflook. Zet de kom afgedekt 3 uur in de koelkast.
- Laat de biefstukjes uitlekken boven een kleine kom. Gooi de marinade weg.
- Rooster intussen de paprika's: snijd de paprika's in vieren, verwijder de zaadjes en zaadlijsten. Rooster de paprikakwarten met het vel naar boven onder de grill tot het vel blaren trekt en zwart blakert. Dek de paprikakwarten 5 minuten af met plastic. Pel het vel eraf en gooi het weg. Vermeng de warme paprikakwarten in een middelgrote kom met de olie, azijn, gemalen pepers, geperste knoflook en kruiden.
- Braad de biefstukjes op een hete ingevette grillplaat aan beide kanten bruin en gaar. Bak de geroosterde stukken paprika mee op de grillplaat tot ze warm zijn.
- Serveer de biefstukjes met de paprikakwarten.