- 150 g Peultjes
Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Tilapia met groene groenten op tafel.
- Haal de sperziebonen en sugarsnaps af. Verdeel de broccoli in kleine roosjes.
- Kook de groenten in 4 minuten in water met zout beetgaar, giet ze af en spoel er koud water over.
- Snijd de uitjes in schuine stukken van 3 cm. Pel de teentjes knoflook en snijd ze in plakjes. Halveer de olijven. Snijd de tilapiafilet in brede repen.
- Verhit de olijfolie in de wok en bak de knoflook 1 minuut. Schep de tilapiafilet erdoor en roerbak op een hoge stand 3 minuten.
- Schep de groenten erdoor met de ui, olijven, balsamicoazijn, peper, zout en Italiaanse kruiden.
- Verwarm nog 2-3 minuten op halve stand.
- Serveer met pasta of ciabatta brood en olijfolie.