Tilapia met groene groenten

Tilapia met groene groenten

Smulweb imageSmulweb

Tilapia met groene groenten: Broccoli, sperziebonen, sugarsnaps, en ui met olijven, knoflook, balsamicoazijn en Italiaanse kruiden. De tilapia is gebakken met deze groenten in 20 minuten. Heerlijk met pasta of ciabatta brood, waarborg jij vanavond je inname van groenten.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 150 g Peultjes

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Tilapia met groene groenten op tafel.

  1. Haal de sperziebonen en sugarsnaps af. Verdeel de broccoli in kleine roosjes.
  2. Kook de groenten in 4 minuten in water met zout beetgaar, giet ze af en spoel er koud water over.
  3. Snijd de uitjes in schuine stukken van 3 cm. Pel de teentjes knoflook en snijd ze in plakjes. Halveer de olijven. Snijd de tilapiafilet in brede repen.
  4. Verhit de olijfolie in de wok en bak de knoflook 1 minuut. Schep de tilapiafilet erdoor en roerbak op een hoge stand 3 minuten.
  5. Schep de groenten erdoor met de ui, olijven, balsamicoazijn, peper, zout en Italiaanse kruiden.
  6. Verwarm nog 2-3 minuten op halve stand.
  7. Serveer met pasta of ciabatta brood en olijfolie.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente