Omeletrolletjes met roomkaas en gerookte zalm

Omeletrolletjes met roomkaas en gerookte zalm

Smulweb imageSmulweb

Rolletjes van dunne omelet gevuld met roomkaas en gerookte zalm. De omeletten zijn op smaak gebracht met fijngehakte dille. Na bereiding laat je de omeletrolletjes afkoelen in de koelkast zodat ze goed stevig worden. Serveer direct of bewaar in de koelkast tot gebruik.

25 min bereiden

borrel

36 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Omeletrolletjes met roomkaas en gerookte zalm op tafel.

  1. Klop de eieren los met peper, zout en fijngehakte dille. Bak hier 6 dunne omeletten van.
  2. Roer de roomkaas los met melk. Bestrijk de omeletjes met de roomkaas en beleg ze dun met zalm. Rol de omeletjes stevig op.
  3. Laat de opgerolde omeletjes opstijven in de koelkast. Snijd de zijkanten schuin af en gooi deze weg.
  4. Snijd de rollen in ongeveer 5 mooie brede schuine stukken. Serveer direct of bewaar in de koelkast tot gebruik.
eet smakelijk