Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Pasta met zeeduivel garnalen en saffraansaus op tafel.
- Laat boter smelten in een pan met dikke bodem. Roer de bloem erdoor en bak dit mengsel 2-3 minuten zachtjes, zonder dat het gaat kleuren.
- Voeg al roerend 1/3 van de melk toe en blijf roeren tot er een dikke gebonden saus ontstaat. Voeg scheut voor scheut de rest van de melk toe en blijf roeren tot de saus mooi glad is.
- Los het bouillontablet op in een beetje kokend water en voeg het toe aan de saus samen met de saffraan en room. Breng op smaak met peper.
- Roer de ui, geroosterde paprika en peterselie door de saus. Dit kan een dag van tevoren.
- Kook de pasta beetgaar in 10 minuten in een pan met ruim kokend water en wat zout. Halverwege de kooktijd van de pasta de vis en garnalen door de saus scheppen.
- Giet de pasta af en schep het door de saffraan-vissaus. Serveer direct in voorverwarmde pastaborden.