- 1 Nectarine
- 0.5 Avocado
- 100 g Jumbo Bieslook
Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Zomerse maaltijdsalade met kip en kerriedressing op tafel.
- Kook de aardappelen en laat ze iets afkoelen. Kook kleine broccoli-roosjes beetgaar in ongeveer 5 minuten en spoel ze direct af met koud water. Snijd de tomaten in vieren, verwijder het zaad en snijd er stukjes van. Verwijder de pit van de nectarine en snijd er schijfjes van. Snijd de stengelui in ringetjes. Snijd de kip in plakjes.
- Klop de ingrediënten voor de dressing door elkaar.
- Verdeel in ieder bord achtereenvolgens: een hand sla, rucola, stengelui en de aardappel in schijfjes.
- Verdeel hierover 1 el dressing en ga door met de broccoliroosjes, tomatenblokjes, nectarineschijfjes en kip.
- Snijd de avocado erboven in stukjes en schep nog een lepel dressing over de salade. Knip er wat bieslook boven en serveer. Geef de rest van de dressing apart in een schaaltje.