Mediterrane bloemkool

Mediterrane bloemkool

Smulweb imageSmulweb

Maak op de BBQ deze mediterrane bloemkool met kruiden en tomatenblokjes. Zo wordt wachten op groen wel heel erg leuk.

25 min bereiden

bijgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 100 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Mediterrane bloemkool op tafel.

  1. Kook de bloemkoolroosjes in wat water 8 minuten voor. Laat ze uitlekken in een zeef.
  2. Verhit de olie in de wok en fruit de ui en de knoflook licht aan. Doe de champignons erbij en bak deze even mee.
  3. Verkruimel het bouillonblokje erboven, voeg water en tomaatblokjes toe en vervolgens de bloemkool en de kruiden. Schep alles voorzichtig door elkaar.
  4. Laat de groente (eventueel met deksel) nog 5 minuten zachtjes smoren.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Bloemkool