Romige pasta met spekreepjes in een spinazie-boursinsaus

Romige pasta met spekreepjes in een spinazie-boursinsaus

Smulweb imageSmulweb

Een overheerlijke romige pasta met spekreepjes in een spinazie-boursinsaus. Gebakken ui, champignons, knoflook en spekreepjes geven extra smaak aan deze pasta. Serveer de saus over de pasta, gekookt volgens de gebruiksaanwijzing, en geniet van dit lekkere gerecht.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(6)

  • 300 g Spinazie a la crème uit de diepvries

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Romige pasta met spekreepjes in een spinazie-boursinsaus op tafel.

  1. Ontdooi de spinazie. Pel en snipper de ui en de knoflook. Maak de champignons schoon en snijd deze in plakjes. Bak de spekreepjes in een droge koekenpan langzaam uit.
  2. Voeg de uisnippers toe en bak deze zachtjes mee tot ze glazig zijn. Voeg de champignons toe en bak deze mee tot ze goudbruin zijn. Voeg de knoflook toe en bak even mee.
  3. Voeg dan de ontdooide spinazie en het pakje boursin toe. Breng alles aan de kook en roer goed door elkaar.
  4. Maak op smaak met peper en zout. Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op het pak. Serveer de saus over de pasta.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta