- 150 ml Water
Bereidingswijze
Zet in 8 stappen deze heerlijke Gegratineerde kipfilet op tafel.
- Verwarm de grill voor.
- Wrijf de kip in met zout en peper.
- Verhit de helft van de boter in een koekenpan en bak de filets op matig vuur in 10-12 minuten lichtbruin en gaar. Keer ze regelmatig.
- Smelt de rest van de boter in een steelpan en roer de bloem erdoor. Voeg scheutje voor scheutje de bouillon toe en blijf roeren tot er een gladde saus ontstaat.
- Roer de room erdoor en laat de saus 5 minuten pruttelen. Breng hem op smaak met de mosterd, dragon, de helft van de kaas, zout en flink wat peper.
- Leg de kipfilet in 4 ovenschaaltjes (bewaar het bakvet). Schep de saus over de kipfilets.
- Verdeel de rest van de kaas met de paneermeel over de kipfilets en lepel hierover wat bakvet.
- Schuif de schaaltjes ca. 10 cm onder de grill en laat de saus in 4-5 minuten goudbruin worden.