- 25 g Rijst vermicelli
- 3 Surinaams maggiblokje
- 550 g loempiavellen 40 stuks
Bereidingswijze
Zet in 10 stappen deze heerlijke Mini loempia op tafel.
- Pel de garnalen en hak ze heel fijn.
- Snijd de kipfilet in kleine blokjes en de worteltjes in fijne reepjes.
- Week de soun een 1/2 uur en laat het uitlekken.
- Kluts de eieren.
- Fruit de ui en knoflook in olie.
- Voeg het vlees en garnalen toe en smoor dit ca. 15 minuten op laag vuur.
- Voeg dan de worteltjes toe en als deze slap worden, voeg dan de lente ui, tauge, soun en de geklopte eieren toe.
- Voeg maggi, zout en peper toe en meng alles goed.
- Vul de loempia-velletjes met 1 el van de vulling en vouw ze dicht.
- Frituur de loempia's in hete olie goudbruin.