Gestoofd rundvlees met paprika wortel en knolselderij

Gestoofd rundvlees met paprika wortel en knolselderij

Smulweb imageSmulweb

Maak deze verrukkelijke gestoofd rundvlees met paprika, wortel en knolselderij in je slowcooker. Vlees kruiden, aanbakken en daarna in de slowcooker, voeg groenten, kruiden en bouillon met tomaat toe en laat het sudderen. Heerlijk met een romig aardappelpuree.

120 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Gestoofd rundvlees met paprika wortel en knolselderij op tafel.

  1. Kruid het vlees met peper, zout en paprikapoeder. Wentel het daarna door de bloem.
  2. Verhit de boter in een braadpan en bak het vlees rondom goudbruin. Schep het vlees voorzichtig uit de pan en doe het in de schaal van de slow-cooker.
  3. Voeg de ui, knoflook, groenten en kruiden toe aan het bakvet en bak het even mee.
  4. Voeg vervolgens de tomatenpuree, tomaatblokjes, bouillon en witte wijn toe en laat het even pruttelen.
  5. Giet het bouillonmengsel op het vlees in de slow-cookerpot en zet de slow-cooker een uur op high en 6-7 uur op slow. Controleer tussendoor of het vocht niet te veel verdampt, anders voeg je nog wat bouillon toe.
  6. Als het vlees gaar is, schep het voorzichtig in een schaal. Roer de saus glad door een zeef en giet deze over het vlees.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Groente Paprika Knolselderij