Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Gestoofd rundvlees met paprika wortel en knolselderij op tafel.
- Kruid het vlees met peper, zout en paprikapoeder. Wentel het daarna door de bloem.
- Verhit de boter in een braadpan en bak het vlees rondom goudbruin. Schep het vlees voorzichtig uit de pan en doe het in de schaal van de slow-cooker.
- Voeg de ui, knoflook, groenten en kruiden toe aan het bakvet en bak het even mee.
- Voeg vervolgens de tomatenpuree, tomaatblokjes, bouillon en witte wijn toe en laat het even pruttelen.
- Giet het bouillonmengsel op het vlees in de slow-cookerpot en zet de slow-cooker een uur op high en 6-7 uur op slow. Controleer tussendoor of het vocht niet te veel verdampt, anders voeg je nog wat bouillon toe.
- Als het vlees gaar is, schep het voorzichtig in een schaal. Roer de saus glad door een zeef en giet deze over het vlees.