- 90 g Avocado dressing
Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Pasta met zeekraal gegrilde zalm en een tomatensalade op tafel.
- Snijd of breek van de zeekraal het onderste stugge stukje van de steeltjes af en blancheer de groente 2 minuten in kokend water. Neem de zeekraal uit de pan en spoel ze af onder koud stromend water.
- Kook intussen de tagliatelle in ruim water met zout naar smaak volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
- Snijd de gedroogde tomaten in dunne reepjes.
- Bestrijk de zalm met olie en bestrooi met peper en zout naar smaak. Rooster de zalm onder een hete grill in ongeveer 7 minuten net gaar en bruin.
- Schep de tomaatplakjes met de dressing door elkaar.
- Giet de pasta af en schep de zeekraal, de tomaatreepjes en de olie erdoor. Bestrooi ruim met peper en serveer met de salade en de vis.