- 1 tapaspakket
- 100 g Hüttenkäse
Bereidingswijze
Zet in 8 stappen deze heerlijke Catalaanse tapas op tafel.
- Bak het brood af volgens de aanwijzingen.
- Meng de mix voor bruschetta met 2 el water en 2 el van de olie.
- Meng de kruidenmix voor garnalen met 3 el olie. Schep de vis door de marinade. Rijg nu 2-3 stukjes vis aan cocktailprikkers.
- Meng de kruidenmix voor kip met 2 el olie. Schep de kip door de marinade. Rijg nu 3-4 stukjes kip aan cocktailprikkers.
- Meng de kruidenmix voor vlees met 2 el olie. Schep het vlees door de marinade. Rijg nu 3 stukjes vlees aan cocktailprikkers.
- Snijd de courgette in plakken van 1,5 cm dik. Schep er een gedeelte van de zaadlijst uit zodat een holletje ontstaat maar laat de onderzijde wel dicht. Meng de kruidenmix voor courgette met de kaas en verdeel het mengsel over de courgetteplakken.
- Leg alle tapas op een met bakpapier of bakmatje beklede bakplaat en bak ze in een voorverwarmde oven (180 °C) lichtbruin en gaar.
- Serveer met het in sneetjes gesneden stokbrood en de bruschettamix.