Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Aardappelschotel met kip en paprika op tafel.
- Bak de kipfilet in een beetje olijfolie met wat peper en zout.
- Besmeer de ovenschaal met vet en verwarm de oven voor op 220 graden Celsius.
- Snijd de aardappelen in niet te dikke plakken, snijd de salami in kleine reepjes en halveer de broccoli roosjes. Snijd de uien en paprika in ringen. Snijd de kipfilet in kleine stukjes.
- Bedek de bodem van de ovenschaal met de helft van de aardappelschijfjes. Smeer daar 1/3 van een pot 'Aardappel Anders' over en leg hierop de stukjes kipfilet, uiringen, paprika, broccoli en salami. Bestrooi dit flink met wat geraspte kaas en wat oregano en doe er een laagje 'Aardappel Anders' over (niet teveel, zodat je nog genoeg over hebt voor de top).
- Bedek dit geheel met de andere helft van de aardappelschijfjes en besmeer dit tot slot met de rest van de 'Aardappel Anders'.
- Doe de schaal in de oven en verwarm gedurende 40 minuten.