- 3 friseesla
Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Noordzeegarnalen taartje op tafel.
- Snijd de kruiden fijn en de aardappel in kleine blokjes.
- Meng de yoghurt met de mayonaise en de kruiden. Pers het teentje knoflook erboven uit en roer met de 1/2 theelepel paprikapoeder de saus door.
- Kook de aardappelblokjes in 5 minuten gaar. Roer een aantal lepels van het yoghurt-mayonaise mengsel door de aardappelblokjes, zodat een romig mengsel ontstaat.
- Plaats de kookring op het bord en vul deze voor ongeveer 2/3 met het aardappelmengsel. Verdeel de garnalen erover. Verwijder de kookring voorzichtig.
- Werk het gerecht verder af met wat frisee op het garnalen-aardappeltaartje en leg daarop een plakje zalm. Voor de garnering kun je nog wat kervel op de zalm leggen of een takje dille en drapeer op het bord nog wat van het yoghurt-mayonaise mengsel om het taartje heen, met eventueel wat peterseliesnippers. Werk zo alle borden af.